A. Siyah

A. is 63 years old. He is the Electric Guitarist of Two As One. A. is located in Istanbul at Dara Cullen Hastanesi.

A. likes to rest during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Çapkındır ve sportmen olduğunu savunur; fakat sportmenliği sadece vücut geliştirmek üzerinedir. Pek çok kez evlatlık verilmiş olması, küçüklüğünde uzun bir süre sevilmediğini düşündürtmüştür. Bunun etkileri hala sürmektedir ki tek gecelik ilişkilerde kendini bulur. Yalandan haz etmez. Hayat arkadaşı Ada dışında pek dostu yoktur. Ailesiyle bile doğru düzgün görüşmez, kimseyi kendine yaklaştırmaz. Yalnızdır ve bundan -sözde- mutludur. Kendini kilitlediği kapalı kapılardan kimsenin izinsiz girmesine izin vermez. Çıkarcı bir kişiliği vardır, gereksiz yere yardım etmeyi enayilik olarak görür.

Geçmişi:
Biyolojik annesini hiç tanımamıştır, babası tarafından büyütülmüştür. Yine de babasının öz babası olduğu konusunda şüpheleri vardır. Sorularına cevap bulamadan 12 yaşında (nedenini bilmediği bir sebeple) alelacele Ece'ye evlatlık verilmiştir. Evde baba eksikliğini hissetmemesi açısından resmi olarak bir baba gösterilmiş olsa da, kendisiyle ilgilenmeyi hep Ece üstlenmiştir.

Personal Data

A. was born in Istanbul. His mother is S. Mulder. His father is J. von Carstein. E. Siyah is His adoptive parent. G. Mann is His adoptive parent. He lost His virginity at the age of 26.

A. entered this world on schedule3/13/2012.

Next Birthday: schedule6/18/2024

Gender: Male

Citizenship: A. is a citizen of Istanbul since 7/22/2016.

A. is a member of the following social clubs: BLOG players' Social Club, Monkey Banana

A.'s Popmundo Personal ID is 2891363.

A Perfect World

A. refuses to have anything to do with PVP crime in this world. A. refuses to own or trade stolen goods.