N. Aksu

N. is 93 years old. He is the Violinist of Çikolatalı Çubuk (Glutensiz). N. is also known as "Çikolatalı Çubuk". N. is located in Copenhagen at Double The Trouble.

N. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Attitude Cool
State Normal
Mood 96
Health 93
Star Quality 70
Cash 988,747.00 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 1125
Days Active: 2461 days

Latest Blog Post

Işınlan 4: Zeynep


2003'e gidiyorum Zeynep ve Utku'nun kısa hikayesine.

Zeynep kıvır kıvır simsiyah saçlarıyla yürürken hoplaya hoplaya giden kızlardan... Bizim Utku fena yakmış Zeynep'e abayı. Zeynep aşağı, Zeynep yukarı, ağzından düşmüyor Zeynep'in aşkı...

"Yarın konuşacağım" diyor Zeynep'le. Konuş diyoruz, şöyle diyeceğim, böyle diyeceğim diyor, yürü koçum diyoruz. Rakısını tazeliyoruz, susuyor Utku, bizim çocuklardan biri Zeynep Türküsünü açıyor, Utku iç geçiriyor, offff diyor, anlıyorsunuz beni abi değil mi diyor, anlıyoruz kardeşim diyoruz. O da beni seviyor mudur diyor, anlamış mıdır diyor? Seviyorsan git konuş bence diyoruz.

Günler geçiyor, aylar geçiyor, belki yıl oluyor. Her akşam Zeynep Türküsü ile içiyoruz. Başka derdimiz yok. O kadar ki artık mekanda sarhoş olmaya paramız yetmiyor, önce evlerde toplanıyoruz, iyice demleniyoruz, sonra mekana gidip içiyoruz.

Bir gün Utku tüm gücünü topluyor, Zeynep'e açılıyor. Zeynep hayır diyor. Utku ertesi hafta bundan sonraki 3 sene boyunca sevgilisi olacak kızla sevgili oluyor. Sanki bir senedir kafamızı s.kmemiş gibi! Bir daha Zeynep'in adını hiçbirimiz anmıyoruz. Ama ben Zeynep'in adını, Zeynep'in kıvır kıvır saçlarını, kara kara gözlerini üzerinden 21 sene geçmesine rağmen hatırlarken Utku'nun 3 senelik kız arkadaşının adını zorlasam da hatırlayamıyorum. Muhtemelen Utku da Zeynep'i hatırlıyordur. Bize yaptıklarını da hatırlar mı ki?

Posted 5/18/2024, 7:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.