L. Karmanovas

L. is 28 years old. He is the Turntable Artist of APIE. L. is also known as "Lauris Karmanovas". L. is located in Vilnius at Šiukšlių kalnas.

L. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Attitude Peaceful
State Filming
Mood 92
Health 96
Star Quality 71
Cash 38,597.10 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 730
Days Active: 448 days

Latest Blog Post

Ojojojojoi

Tuoj leisimės į beprotybę.

Jau vien koncertuoti diena iš dienos yra visai gręžiantis reikalas, reikalaujantis dienotvarkės optimizavimo, religingo sportavimo, visokių medžiagų ūpui palaikyti, palydos vergų ir panašiai.

Šiaip visai didžiuojuosi, kad galiu šitai pavežti. Na taip taip, visa krūva muzikantų taip daro metų metais, nieko čia naujo. Bet vis tiek sau pliusą deduosi, reikia branginti visus pasiekimus.

Ir dabar tiesiog dvigubinsim viską, nes neatsilaikiau ir buvau įkalbėtas. Sakau "dvigubinsim" ir man vis tiek galvoje tai skamba kaip kažkas korėjietiško, na tipo kažkoks gromulas, kurį tariu ir visiškai nesuvokiu. Sutikau tokiam planui, nes kažkada buvau neteisus dėl koncertų kasdien pačioje grupės gyvavimo pradžioje. Buvau neteisus ir dėl jokių poilsio pertraukų nedarymų. Ir dėl visko iš eilės grojimo su maks energija. Ir dėl žyg...ai nu gerai, nereikia jau čia įsivažiuot čia.

Keičiant temą ir grįžtant dvigubo turo, aš manau, kad bus visiška žopa. Penkios tokios dienos ir aš jau net nesislaptydamas leisiu viską preprograminto, pats įsmigęs į fotelį scenoje. Kiek mačiau, tik visko matę ir patyrę veteranai gali tokį tempą palaikyti. Aš toks nesu. Aš jau matau, kaip aš nebepakilsiu iš viešbučių lovų ir mane rankomis neš į sceną, į viešbutį, į autobusą.

Jeigu vis tik galiausiai bus taip, kad aš neteisus, tai ištrinsiu šitą įrašą.

Posted 5/8/2024, 8:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

Note: Tattoos might be covered by clothing.