S. Turner

S. is 21 years old. He is the Electric Guitarist of Blackline. S. is also known as "Godless". S. is located in Istanbul at Sia Weinkauf Spa & GYM.

S. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to campaign in order to get ahead professionally.

Attitude Passionate
State Normal
Mood 100
Health 94
Star Quality 96
Cash 46,408,121.50 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 2185
Days Active: 2243 days

Latest Blog Post

İstanbul Vali Adayı / Stephen Turner


Değerli İstanbul Halkı,

Bu özel şehrimiz için yeni bir seçim dönemi başlamıştır. Dünyamızın eskisi kadar hızlı akmadığı zaten hepimizin gördüğü birşey. Kim bilir belki birgün karanlığa bile gömülebilir.. Tekrar birazda olsa heyecan katmak ve huzur içinde uyuyan O'nun isteğini yerine getirmek için aday oluyorum.

Forum: 2360479.1


🔷 İstanbul'un daha hareketli olması için haftalık etkinlikler düzenleyeceğiz. Bazıları anlık ve hızlı gelişecek bazıları ise günlere yayılacak.

🔷 Etkinliklerle İstanbul'un kasasına zarar vermeyecek şekilde ödüllerimiz olacak. Bazen eşimiz dostumuz ve kendimizden ödüller ekleyeceğiz.

🔷 Her hafta plajlarda Futbol, voleybol, tenis ve basketbol turnuvaları düzenleyeceğiz. Katılım düzeyine göre günlük ve aylık olarak düzenlemeler yapabiliriz.

🔷 İstanbul yönetimine ait hiç bir mekanın kalitesinin düşmesine izin vermeyeceğiz.

🔷 Yıllarca emek verdiğim Müzik Akademisine yeni bir heyecan katmaya çalışacağız. Çocuklarınız için gelişiminde rol model olmak için çalışacağız.

🔷 Yıllarca yine emek verdiğim ve şuan gördükçe üzüldüğüm şehir üniversitesi prim sistemi hareketlendirmeye çalışacağız. Bizler için olmasa bile yine çocuklarımız için çok çok önemli bir konu.

Posted 4/30/2024, 2:00 AM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

  • Left ankle
    R.I.P #3332434

Note: Tattoos might be covered by clothing.