S. Rojas

S. is 24 years old. He is the Drummer of Mockingbirds. S. is also known as "AD HIRZIZI". S. is located in Sarajevo at * Nikola's Sacred Maison.

S. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to rehearse scene in order to get ahead professionally.

Attitude Brave
State Normal
Mood 99
Health 95
Star Quality 97
Cash 36,629,279.20 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 3795
Days Active: 3432 days

Latest Blog Post

タカン タカナ

Oyunu kuralları çerçevesinde oynuyorum ve oynamaya devam edeceğim. Forum ve blog paylaşımlarımı azalttım (içeriklerimde 3. şahıslar artık yok). Yeni arkadaş edinmiyorum, ihtiyacım yok (laf taşıma ve casus riski). Çıkar ilişkisine de gerek yok, kendi işimi kendim görebilecek imkanım var (örnek:31). Eskiden olduğu gibi bireysel oynuyorum, aynı tempoya gelmek üzereyim ve evet bu tarz oynamaktan daha çok keyif alıyorum.

Bir miktar online sorunum var ve ilişkilere yansıyor. Burası önceliklerimde birkaç tık daha geriye gitti fakat gerektiğinde yeteri kadar bakabiliyorum. Online sorunum var derken %100 kontrolümdeki grup sayısını dörtlediğimi de söylemeden geçmeyim (hoşgeldin Ruin & Burn)

Keyifli bir yarışma geçirdik, katılımcı sayısı bir hayli fazlaydı. Bir önceki albümde olduğu gibi eli boş dönmek yerine teselli olarak Thunderbirds grubumuz finali gördü. Sevgili arkadaşımın grubu Grotesque'in bir önceki yıldaki başarısını tekrarlamak isterdik ama olmadı. Artık festivale yöneldik istemeye istemeye planı değiştirdim ama olsun dönüp dolaşıp yine PPZ'ye geliriz nasılsa. Yeni yetme grubumuz Ruin & Burn, PPZ size emanet. (Y142)

Posted 5/16/2024, 2:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

Note: Tattoos might be covered by clothing.