J. Beşiktaş Jk.

J. is 87 years old. She is the Lead Singer of вLacкѕтonє. J. is located in Budapest at Dangerzone P BUD 1.

J. likes to rest during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

вLacкѕтonє - 0130

This page contains all the information you need to know about вLacкѕтonє - 0130. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

вLacкѕтonє - 0130 is Floorfiller music in tempo Allegro. The music is mind melting and the lyrics are earth shaking. The song was written 3/4/2024 by J. Beşiktaş Jk.. The originality is perfect.

Fame: 59
Popularity:
Stage Potential: 40
Genre: Pop
Owner: вLacкѕтonє
First Revealed: 4/29/2024

Dominant Instruments

Lead Vocals
Acoustic Guitar

Special Lyrics

Bazı Galyalı kabileler, Galyalı-Cermen karışığı olan kabilelerden oluşan ve Romalılara içtenlikle aleyhtar olan Belga'larla ittifak yapmak arayışına başladılar. "Cisalpina Gallia"'da bulunan Jül Sezar bu gelişmelerden ve ortaya çıkması çok muhtemel olan yeni bir Romalı aleyhtarı ittifak oluşmasından Galya'daki konumlanmış Roma lejyonları komutanı olan "Titus Labienus" tarafından devamlı olarak gönderilen raporlarla haberdar olmakta idi. Belga'lar kabileleri, Romalıların Galya'nın güneyindeki arazileri ele geçirdikten sonra, Belga'lar üzerine harekata geçeceğinden korkmakta oldukları için, aralarındaki ilişkileri daha da güçlendirmek nedeniyle, karşılıklı rehine alıp vermeye başladılar.

Bazı Galyalı kabileler Roma ordularının kışlık ordugâhlarda kendi arazilerinde bulunmalarına şiddetle aleyhtar olmaları ve Romalıların bu kışlak ordugâhlardan ayrılmalarını istemeleri de onların Belga'larla ittifak yapmaya itmekte idi. Bu hoşnutsuz olan kabileler, Galyalılar arasında en kahraman ve cesur olmakla isim yapmışlardı. Bu kabileler, geçmişte Galyanın tümünü ve Romalıları çok korkutan, Cermen Töton ve Cimbri kabilelerinin Galya'ya yaptıkları istilacı göçlere karşı koyup bu Cermen istilasını durdurtan kabilelerdi. Sezar kitabında eğer Romalılar bu kahraman Galya kabilelerini yenik düşürüp Romalılar idaresi altına alırlarsa tüm Galyalıların Roma gücüne biat etmeye hazır olabileceğini düşünmekte olduğunu bildirmiştir.

Sezar, Galya'ya (muhtemelen Sekuan'ların başkenti olan Vesontioya) geri geldi. Yanında yeni kurulmuş iki Romalı lejyonu (Lejyon XIII Gemina ve Lejyon XIV Gemina) bulunmaktaydı. Sezar Belçika Galyası'ndaki Belga'ların tüm kabilelerinin ittifak edip; bu kabilelerden savaşçı erkekleri toplayarak tek komutan altında birleşik bir Belga'lar ordusu kurduklarını öğrendi. Sadece Romalılara komşu olan Rem'ler adli Belga kabilesi Belga'ların bu büyük ittifakına katılmamış ve Sezar'a bağlı kalmıştı. Bu birleşik Belga'lar ittifakının tek ordusunun komutanlığına Suession'lar kabilesi kralı olan Galba (veya antik Romalı tarihçi Dio Cassius'e göre "Adra") seçilmişti ve bu orduya bazı Germanya'lı birlikler de katılmıştı.

Belga'lar üzerine yürüyüşe başlayan Sezar 15 gün devamlı yürüyüşle ilerledi. Galyalı müttefiki olan Aedu'ler savaşçılarını Belga'lar arazilerine yakıp yıkma kampanyası yapmak üzere gönderdi. Sezar ve komutası altındaki Romalı ordu kendi müttefiki olan Rem'ler ile diğer Belga'lar arasında sınır olan "Axona Nehri (günümüzde Oise Nehri'nin bir kolu olan Aisne Nehri)" kenarında bir Romalı korumalı ordugâhı kurdurdu. Kral Galba komutasındaki Belga'lar ordusu da bu mevkiye gelip Romalılar ordugâhı karşısında mevzilendi. Ordugâhının bir kenarında nehir geçmekte olup bu nehir ordugâhı korumakta ve Romalılara nehir sandalları ile diğer Galya'lılardan erzak ve iaşe takviyesi sağlamak için yardımcı olmakta idi.

Record Releases

Fifth Album